Innsatsleder Fritz Arne Lilleskog muligheten for patruljerende virksomhet på Aksdalsvatnet i Tysvær denne uken. Der fikk han gode samtaler med hyggelige store og små, i dette tilfellet Tuva og Thea Severeide. Foto: Politiet
Innsatsleder Fritz Arne Lilleskog muligheten for patruljerende virksomhet på Aksdalsvatnet i Tysvær denne uken. Der fikk han gode samtaler med hyggelige store og små, i dette tilfellet Tuva og Thea Severeide. Foto: Politiet

Innsatsleder på Aksdalsvatnet : – Sjekk om vannet er sikkert før du går utpå

INNSATSLEDER PÅ GLATTISEN (politiet på Facebook):

Politiet prøver å være tilstede der folk er, og nå for tiden er det nesten like gjerne på vann som på land. Derfor benyttet innsatsleder Fritz Arne Lilleskog muligheten for patruljerende virksomhet på Aksdalsvatnet i Tysvær denne uken. Der fikk han gode samtaler med hyggelige store og små, i dette tilfellet Tuva og Thea Severeide.

Til uken er det meldt mildere vær, og vi ber innstendig: Sjekk om vannet er sikkert før du går utpå. Vi har ingen å miste