Joe Eriksen, Elvar Edvaldsson, Jarle Hundsnes er Muddy Young og de imponerte i Tysværtunet i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Joe Eriksen, Elvar Edvaldsson, Jarle Hundsnes er Muddy Young og de imponerte i Tysværtunet i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Muddy Young: Stor stemning i sal og på scenen

Det ble nesten elektrisk stemning i storsalen da Muddy Young kom hjem.

Trioen med Joe Eriksen og Jarle Hundsnes i spissen spilte både nye og litt eldre låter under dagens lunsjkonsert. De over 100 i salen var med fra første sang, og det var allsang og klapping av beste merke hele konserten igjennom.
– Skikkelig digg konsert, kom det fra trioen på vei ut i foajeen for å hilse på gamle kjente.
Og det leverte skikkelig bra. Lettfattelig pop/rock kom på trillende bånd. Det var tydelig at koronapausen hadde blitt brukt godt. De var avslappet og gjorde et godt inntrykk der de satt og sang seg gjennom sangene.
I salen var det venner, familie og en rekke andre som tydeligvis var feststemte allerede fra starten av. Muddy Young spiller også inn musikkvideo denne helgen i Tysværtunet. Den blir å se i juni. Muddy Young er: Joe Eriksen, Elvar Edvaldsson, Jarle Hundsnes.

Og med denne konserten tar lunsjkonsertene en sommerpause, men satser på å komme sterkt tilbake til høsten.

Jarle Hundsnes

Joe Eriksen

Elvar Edvaldsson