Claus Pedersen er en verdig «tribute» både til Kim Larsen og hans musikk. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Claus Pedersen er en verdig «tribute» både til Kim Larsen og hans musikk. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

90 minutters hyllest til Kim Larsen – for en fyr han var

Alle har sin Kim Larsen favoritt og minner om Gasolin. Det er sanger fra mange sin ungdom, og de holder fortsatt mål i haugevis.

Claus Pedersen vokal/gitar, Arild Gjørøy bass/vokal, Marius Larsen perkusjon/vokal, Ove Gaassand keyboard/piano og ikke minst Arne Oppedal – gitar/korvokal i bandet «This was my life» tar virkelig vare på arven etter Kim Larsen.
Gjennom nitti minutter med klassikere og kanskje litt mer ukjente låter underholdt de et voksent publikum i Tysværtunet.
Når «Susan himmelblå» kommer allerede som sang nummer tre så er festen i gang, selv på en torsdagskveld. «This is my life» kom selvsagt, kanskje som kveldens høydepunkt midt i konserten, mot slutten kom «Papirsklip», «Joanna» og «Midt om natten». Allsang var det gode tendenser til i «Hva gør vi nu lille du» og applausen var hjertevarm og god.

«This was my life» imponerte i Tysværtunet.


God miks
Vi sitter igjen med en rad av slagere, kjente sanger som har fulgt oss siden 1970-tallet og som fortsatt sitter som en kule. Men vi fikk også med oss et knippe låter som i vrimmelen av store hits fra dansken kanskje ikke like ofte er fremme i lyset.
Det dansk-bergenske bandet leverte strålende, musikalsk stødig og underholdende. Og med små fortellinger ble det en deilig aften i storsalen.
Kim Larsen kom aldri til Tysværtunet, men Claus Pedersen er en verdig «tribute» både til Kim Larsen og hans musikk.

Faktaboks

Terningkast 5

«This was my life»
Claus Pedersen vokal/gitar, Arild Gjørøy bass/vokal, Marius Larsen perkusjon/vokal, Ove Gaassand keyboard/piano og Arne Oppedal – gitar/korvokal
Tysværtunet
Ca 100 fremmøtte
90 minutter
Det meste og det beste fra Kim Larsen og Gasolin