«Alle ordførerne på Haugalandet er bekymret for manglende analysekapasitet i regionen.
Og de får støtte av industrien på Haugalandet med Kårstø, Aibel og Hydro i spissen» 
Sigmund Lier – Ordfører Tysvær, Jarle Nilsen – Ordfører Karmøy, Arne Christian Mohn – Ordfører Haugesund, Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim – Ordfører Etne, Marte Eide Klovning – Ordfører Utsira 
Linn Therese Erve – Ordfører Sveio, Tove Elise Frøland – Varaordfører Vindafjord, Osmund Våga – Ordfører Bokn, Gerd Helene Bø – ordfører Suldal (Ikke tilstede på bildet)og Asbjørn Birkeland – ordfører Sauda  (Ikke tilstede på bildet)
Foto: Haugaland Vekst/ Silje Rødeseike
Karmøy sa nei til Haugalandspakken i går kveld. Her er ordførere på Haugalandet samlet i en annen anledning. Sigmund Lier – Ordfører Tysvær, Jarle Nilsen – Ordfører Karmøy, Arne Christian Mohn – Ordfører Haugesund, Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim – Ordfører Etne, Marte Eide Klovning – Ordfører Utsira Linn Therese Erve – Ordfører Sveio, Tove Elise Frøland – Varaordfører Vindafjord, Osmund Våga – Ordfører Bokn, Gerd Helene Bø – ordfører Suldal (Ikke tilstede på bildet)og Asbjørn Birkeland – ordfører Sauda (Ikke tilstede på bildet) Foto: Haugaland Vekst/ Silje Rødeseike

Tysvær sitt ja til Haugalandspakken til ingen nytte – Karmøy sa nei