Henrik Hundsnes er klar for å gå solo. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henrik Hundsnes kommer til FjørSilkeBris for å presentere sin plate live.Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Slipper seg løs

Henrik Hundsnes er en av tre stemmer i Tenorane. 9. oktober står han derimot alene, og skal ha releaskonsert for debutalbumet sitt «Count your blessings». 

 Det var like før jul i fjor at han kom ut med debutalbumet «Count your blessings». Nå inviterer Henrik Hundsnes til releasekonsert på FjørSilkeBris søndag 9. oktober for å presentere musikken sin.
– Dette er et album som jeg er veldig stolt av, men samtidig er det som å kaste seg utenfor en høy bygningen. Å gi ut debutalbum som soloartist er gjerne noe av det mest skumleste jeg har gjort. Dette materialet er bare meg liksom, og jeg må innrømme at jeg grugleder meg litt til å presentere låtene mine foran publikum, sier han, og ler lett.

Les hele saken i papiravisen

LES OGSÅ: https://tysver-bygdeblad.no/2015/12/14/mektig-og-flott/