Minutten Grill åpner på Frakkagjerd om kort tid. Dermed kan fansen glede seg over at treffstedet lever videre. Foto: Mona Terjesen
Minutten Grill åpner på Frakkagjerd om kort tid. Dermed kan fansen glede seg over at treffstedet lever videre. Foto: Mona Terjesen

«Nye» Minutten snart klar for åpning

Du har kanskje sett klstremerkene på vinduene. Og ryktet er sant. Minutten Grill står opp fra «døden» og åpner nytt gatekjøkken på Frakkagjerd.

– Vi skulle ha åpnet allerede, men på grunn av ferieavvikling tok det litt lenger tid en ønsket å få på plass all reklamen og det vi trenger til åpningen. Men om kort tid inviterer vi til nyåpning av Minutten Grill på Frakkagjerd, sier Saleh Lutfi, en av de som skal servere burger og alt det som gjorde gamle Minutten viden kjent.
– Det er eierne av bygget som har rettighetene til navnet Minutten Grill, og det nye grillkonseptet utvider tilbudet.
– Vi skal selvsagt ha det samme tilbudet som før, men i tillegg blir det italiensk pizza og pasta. Vi skal også lage til varmretter i disk til å ta med hjem. Nå jobber vi på spreng for å bli helt ferdig, men kan dessverre ikke love noen konkret dag. Men det er ikke lenge til, lover Lutfi.
Minutten Grill gjenåpner i Lakksenterbygget på Frakkagjerd mellom Tess og Tanken.

Meir om gamle «Minutten Grill» på nett:
https://tysver-bygdeblad.no/2015/02/12/minutten-er-historie/

https://tysver-bygdeblad.no/2014/11/05/na-forsvinn-minutten-og-shell/

https://tysver-bygdeblad.no/2014/09/05/inne-sluttminuttane/

https://tysver-bygdeblad.no/2014/08/28/kjem-coop-extra/